Karkın İlkokulu
Karkın Köyü, Yıldızeli/Sivas

VİZYON

Bireysel farklılıklarının farkında olan, araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenen ve öğreten, geleceğini ve geleceğimizi planlayabilen, ülke politikalarında söz sahibi olan evrensel değerler saygılı bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.

MİSYON

Öğrenmeyi öğreten ve sevdiren, proje üretip uygulayan, veli ve çalışan memnuniyetini öncelikli görev bilen, çağdaş bilgi ve teknolojiyi kullanırken öğrencilerimizin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, öğrenen organizasyon olan, çalışmalarımızla örnek ve öncü bir kurum modeli oluşturup, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine 70 km, ilçe merkezine 48 km dir. İl Merkezinden gidiş geliş yapılmaktadır.